Wie ben ik?

Mijn naam is Kim Halferkamps, ben 38 jaar en moeder van twee zonen.

Graag wil ik mij langs deze weg aan u voorstellen. Een aantal jaren geleden kreeg een van mijn zonen de diagnose dyslexie en aangezien er op korte tijd geen adequate hulp gevonden werd, ben ikzelf op onderzoek uitgegaan. In mijn zoektocht heb ik de cursus ‘Ik leer anders’ gevonden en heb besloten deze cursus te gaan volgen om me te verdiepen in de problematiek. Deze cursus heeft heel veel inzichten gebracht en dankzij ‘Ik leer anders’ ben ik een gediplomeerd en erkend coach. Sinds een jaar ben ik de trotse eigenaar van mijn bedrijf ‘Beelddenkers’.


Wat doe ik?
Ik help en coach kinderen, maar ook volwassenen die zowel talig als rekenkundig problemen hebben. Denkt u hierbij aan helpen bij lezen, spellen, rekenen,
automatiseren (bijvoorbeeld keersommen) en klokkijken. Verder geef ik tips hoe proefwerken geleerd kunnen worden en werkstukken gemaakt kunnen worden.

Waar sta ik voor?
Ik sta voor kwaliteit, daarnaast ben ik begripvol en geduldig met leerlingen en studenten. Bovendien beschik ik over veel kennis, inzicht en ervaring met
beelddenkers.

 

Waaruit bestaat mijn hulp?
Mijn hulp bestaat uit actieve één op één begeleiding van de leerling of de student om
maximale aandacht te geven en om maximale stappen voorwaarts te kunnen maken. Tevens bied ik visuele ondersteuning bij schoolse zaken. Leerlingen of studenten met dyslexie, dyscalculie, ADHD en autisme zijn meer dan welkom bij mij. Samen met hen ga ik op zoek naar een manier die leren leuker en makkelijker maakt.